DÜZCE / MERKEZ - 23 Nisan Anaokulu

23 Nisan Anaokulu

GÜZELBAHÇE MAH. 55. SK. 23 NİSAN İLKOKULU BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / DÜZCE
Vizyon
Vizyonumuz; Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21.yüzyılın; *Yaratıcı, *Dünyaya uyumlu, *Sorunlara çözüm getiren, *Girişken, *Yurtsever, *Yüksek donanımlı, *Üretken, *Ahlaklı, *Dinamik, *Öğrenmeyi seven, Bireylerin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.
Misyon
Milli ve Manevi Değerlerini Özümsemiş, Vatan ve Millet Sevgisini Her Şeyin Üstünde Tutan, Yeniliklere Açık, Teknolojiyi Etkin Kullanabilen, Ahlaklı, Dürüst, İlkeli, Girişimci ve Öz Güven Sahibi Bireyler Yetiştirmek
Başarılar
Okulumuz sportif ve eğitsel yarışmalara katılım konusunda istekli olmakla birlikte geçmiş yıllarda aldığı kupalar ve ödüller bulunmaktadır.
09.00-14.00
OTOBÜS İLE